صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پلیس عراق، تسلیم علی کریمی و الدحیل شد

کد خبر: ۱۰۴۶۳۰۸
| |
7637 بازدید

مصاف الدحیل قطر و الشرطه یا همان پلیس عراق در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا با پیروزی ۲ گله تیم قطری به پایان رسید.

به گزارش تابناک ورزشی، در جریان بازی اول گروه C رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا، دو تیم الدحیل قطر و الشرطه عراق به مصاف هم رفتند که این بازی در پایان با پیروزی ۲ بر صفر تیم قطری به پایان رسید.

علی کریمی که ۹۰ دقیقه در بازی حضور داشت، روی گل اول الدحیل که به صورت گل به خودی به ثمر رسید، تاثیر مثبتی داشت. گل دوم الدحیل را جونیور در دقیقه ۵۳ به ثمر رساند. 

الشرطه عراق در ۲۰ دقیقه پایانی این بازی سعی داشت مقداری به جلو بیاید و نتیجه بازی را تغییر دهد، اما برنامه‌ای برای گلزنی نداشت تا این بازی با پیروزی الدحیل به پایان برسد. در بازی دیگر گروه C لیگ قهرمانان آسیا، ساعت ۰۰:۴۵ دقیقه امروز (جمعه)، استقلال ایران به مصاف الاهلی عربستان خواهد رفت.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات