کوکوی یکی از غذاهای معروف در آشپزی ایرانی است. ماده اصلی کوکو تخم مرغ است و در طبخ انواع مختلف این غذا از سبزی، پیاز، سیر، فلفل دلمهای، قارچ، سیب زمینی و ادویه بهطور معمول استفاده میشود. کوکو معمولاً به صورت پهن و گرد یا بیضی درست میشود. طرز تهیه کوکوی ورمشیل که با ورمشیل یا همان رشته فرنگی تهیه میشود را در تابناک فرامیگیرید.
سیب زمینی هم وقتی سرخ بشه سفت می شه ولی وقتی با تخم مرغ مخلوط میشه دیگه سفت نیست . در ضمن وریشل اول آب کش میکشه درنتیجه نرمه وقتی با تخم مرغ مخلوط میشه دیگه سفت نمیشه
یکبار امتحان کن بعد نظر بده