میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

گوش راست سرعتی استقلال، سرمربی ماشین سازی شد

کد خبر: ۱۰۴۴۵۱۹
| |
6953 بازدید

علیرضا اکبرپور بازیکن سال های دور استقلال و ماشین سازی تبریز، پس از مذاکره با مدیران ماشین‌سازی، هدایت این تیم را به عهده گرفت.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از رسانه رسمی باشگاه ماشین‌سازی، علیرضا اکبرپور غروب روز سه شنبه با حضور در دفتر باشگاه ماشین‌سازی با مدیران این باشگاه برای قبول هدایت سبزپوشان وارد مذاکره شد.

بعد از انجام مذاکرات و حصول توافقات نهایی، این چهره شناخته شده فوتبال ایران هدایت تیم ماشین‌سازی را در ادامه بازی‌های لیگ برتر بر عهده گرفت. براساس قرارداد امضا شده بین طرفین، علیرضا اکبرپور به مدت یک فصل و نیم سرمربی تیم ماشین‌سازی خواهد بود.

گفتنی است که علیرضا اکبرپور محصول باشگاه ماشین‌سازی بوده و با حضور و درخشش در این تیم به فوتبال ایران معرفی شد. او پیش از این نیز سابقه کار به عنوان مربی در تیم ماشین‌سازی را داشته است اما این نخستین تجربه سرمربیگری این بازیکن قدیمی است.

گوش راست سرعتی استقلال، سرمربی ماشین سازی شد

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات