صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

آرامکو: طرح‌هایی برای مقابله با حملات در نظر داریم

رئیس اجرایی شرکت سعودی آرامکو در واکنش به حملات اخیر انصارالله به تاسیسات این غول نفتی عربستان اظهار کرد، شرکت طرح‌های اضطراری برای مقابله با هر گونه حمله دارد.
کد خبر: ۱۰۴۱۸۷۴
| |
7875 بازدید
آرامکو: طرح‌هایی برای مقابله با حملات در نظر داریم
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، رئیس اجرایی شرکت سعودی آرامکو در واکنش به حملات اخیر انصارالله به تاسیسات این غول نفتی عربستان ادعا کرد، شرکت طرح‌های فوق‌العاده و اضطراری برای مقابله با هر گونه حمله دارد و پالایشگاه ریاض چند ساعت بعد از حمله انصارالله یمن فعالیت خود را از سرگرفت.

امین ناصر، رئیس اجرایی شرکت آرامکوی عربستان تاکید کرد: بسیار به سال ۲۰۲۱ خوش‌بین است و شرق آسیا شاهد بهبودی بسیار خوب برای درخواست نفت است.

ناصر افزود: ما بسیار به سال ۲۰۲۱ امیدواریم و درخواست جهانی به ۹۹ میلیون بشکه در روز در پایان ۲۰۲۱ می‌رسد.

در این راستا خبرگزاری رسمی عربستان به نقل از یک منبع وزارت انرژی این کشور گزارش داده بود، حمله در ساعت شش و پنج دقیقه صبح جمعه انجام گرفت و هیچ تلفاتی نداشت و روی انتقال نفت و مشتقات آن تاثیر نگذاشت.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار