صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

انفجار اتوبوس کارمندان دولت در کابل

مقام‌های افغانستان امروز (پنجشنبه) از کشته شدن چهار تن و زخمی شدن ۱۱ تن دیگر در جریان انفجار بمب کنار جاده‌ای در نزدیکی یک اتوبوس حامل کارمندان دولتی افغانستان در کابل خبر دادند.
کد خبر: ۱۰۴۱۴۸۹
| |
6080 بازدید

انفجار اتوبوس کارمندان دولت در کابل

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا از رویترز، سخنگوی پلیس کابل تعداد تلفات را تایید کرد اما به ذکر جزئیات بیشتر نپرداخت. همچنین یکی دیگر از مقام‌های افغانستان اعلام کرد که این خودرو حامل کارمندان دولت بوده است.

این انفجار درست در روزی اتفاق افتاد که طالبان، دولت کابل و کشورهای کلیدی شامل آمریکا و روسیه در مسکو گردهم می‌آیند تا به دنبال کاهش خشونت در این کشور باشند و روند صلح در افغانستان را پیش ببرند.

سه روز پیش نیز در یک انفجار مین، یک مینی بوس کارمندان دولتی در شهر کابل هدف قرار گرفت که در نتیجه آن دست‌کم چهار نفر از جمله یک کودک و یک زن باردار جان باختند و ۱۵ نفر زخمی شدند.

در ماه‌های اخیر انفجار مین و قتل‌های هدفمند در شهرهای بزرگ افغانستان به گونه چشمگیر افزایش یافته است. در رویدادهای چند روز گذشته خودروهایی با شمار بیشتر مسافران هدف این نوع حملات قرار گرفتند که تلفات بیشتر به جا گذاشته است.

دولت، طالبان را مسئول تمام رویدادهای ناامنی در این کشور می‌خواند اما طالبان دست داشتن در اکثر این قضایا را رد کرده است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات