میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
سوژه

ظلم بزرگ AFC به استقلال و فولاد با میزبانی عربستان

کد خبر: ۱۰۴۱۳۰۴
| |
6358 بازدید
|
۱

نشریه «الریاضیه» عربستان خبر داد ساعات تمرین الاهلی از روز گذشته تا ماه رمضان از ساعت 5 به 7 به دلیل گرمای شدید موکول شد. دلیل اصلی این تغییر زمان گرمای شدید جده عنوان شد.

به گزارش تابناک ورزشی، تعطیلی تمرینات الاهلی در حالی است که استقلال با تصمیم ناعادلانه AFC باید بازی های گروهی اش را به میزبانی جده برگزار کند. یک ماه به آغاز بازی های لیگ قهرمانان باقی مانده و گرمای طاقت فرسای جده از الان باعث شده تا تمرینات تیم ها تعطیل شود چه برسد به مسابقات 90 دقیقه ای فشرده که فشار زیادی به بازیکنان وارد می شود.

با این انتخاب غیرحرفه ای از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا استقلال و فولاد در صورت صعود به مرحله گروهی باید در گرمای شدید عربستان با رقبای خود بازی کنند. 

ظلم بزرگ AFC به استقلال و فولاد با میزبانی عربستان

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۷
بابا مسعود همش فکر یه تیمه بقیه بچه زن بابان
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار