میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آب خلیج فارس در آستانه ورود به دل کویر

بعد از عملیات موفقیت‌آمیز شیرین سازی و انتقال آب خلیج فارس به سیرجان در آبان ماه سال جاری،اینک در ادامه این پروژه بزرگ قطعه دوم و سوم خط امید، روز یک شنبه با حضور رئیس جمهور و وزیر صنعت ، معدن و تجارت به بهره‌برداری خواهد رسید .
کد خبر: ۱۰۴۰۵۱۴
| |
4371 بازدید

خط امید که از آن به عنوان تجلی اقتدار ملی به منظور توسعه متوازن کشور برای خدمت‌رسانی به مردم یاد می‌شود؛ در آبانماه امسال، آب دریای خلیج فارس را بعد از شیرین سازی برای بهره‌مندی صنایع معدنی گل و گهر  به طول ۳۰۵ کیلو متر به سیرجان رساند و اینک در آستانه ماه شعبان قطعه دوم آن از گل گهر به سرچشمه به طول ۱۵۰ کیلومتر آماده بهره‌برداری شده است که از نکات ویژه ی قطعه دوم این پروژه، اجرای آن توسط یکی از شرکت‌های کرمانی مطرح در سطح ملی  و بین‌المللی است.

آب خلیج فارس در آستانه ورود به دل کویر

شرکت راهسازی و ساختمانی ۱۱۵ که پیش از این پروژه های بیشمار ملی و بین المللی را با موفقیت به انجام رسانده ، این خط را به طول ۱۵۰ کیلومتری با لوله‌های فولادی به قطر ۱۶۰۰ میلیمتری با چهار ایستگاه پمپاژ و مخازن ۱۵ هزار متر مکعبی با زمانی بالغ بر ۲۰ ماه اجرا نمود و در اجرای این پروژه عظیم ملی به رکوردهای قابل توجه در اجرا خط انتقال و تست خط دست یافت .

گفتنی است قطعه سوم این پروژه هم که از سرچشمه به سمت اردکان استان یزد امتداد پیدا کرده است روز یکشنبه افتتاح خواهد شد .

شرکت تامین و انتقال آب خلیج فارس برای اجرای قطعه دوم و سوم ، ۷ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری نموده است که در پی این اقدام ارزشمند صنایع معدنی جنوب شرق کشور با توجه به بحران کم آبی کشور؛ از آب شیرین شده خلیج فارس بهره‌مند خواهند شد.

آب خلیج فارس در آستانه ورود به دل کویر

مشاور رسانه ای فروغ گستر

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات