افزايش نواقص مادرزادي در نوزادان لقاح آزمايشگاهي

کد خبر: ۱۰۴۰۱۹
|
۲۳ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۳:۵۷ 13 June 2010
|
1047 بازدید

محققان در يك پژوهش جديد اعلام كردند كه استفاده از روش IVF يا لقاح آزمايشگاهي، خطر تولد نوزادان غيرطبيعي را تا دو برابر افزايش مي‌دهد.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، در اين تحقيق اطلاعات جديدي براي زوج‌هايي كه قصد جبران نازايي خود را دارند، ارائه شده است.

اين تحقيقات نشان داده است: نوزاداني كه به روش لقاح آزمايشگاهي متولد مي‌شوند به ميزان قابل توجهي در معرض خطر ابتلا به نارسايي‌ها و نواقص جدي مادرزادي هستند.

اين پژوهش در كشور فرانسه انجام گرفته است و طي آن محققان، سلامت 15 هزار و 161  نوزاد را كه با اين وسيله بارداري كمكي متولد شده بودند تحت بررسي و آزمايش قرار دادند.


نتايج بررسي‌ها نشان داد كه نرخ ابتلا به نواقص مادرزادي در اين نوزادان، 24/4 درصد و در واقع دو برابر تمام كودكاني است كه به شيوه عادي متولد شده‌اند.


به گزارش مجله تايمز، دلايل بروز اين نارسايي‌ها هنوز مشخص نيست اما تصور مي‌شود كه پروسه بارور سازي ممكن است به جنين آسيب وارد كند.

به گفته محققان؛ در نوزاداني كه به اين شيوه متولد مي‌شوند، احتمال ابتلا به نارسايي‌هاي مادرزادي و اختلالات ژنتيكي نادر بيشتر است.

انتهاي پيام

كد خبر: 8903-13960
 

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت