انفجار مواد محترقه منجر به قطع پای مرد ساوجی شد

رمانده انتظامی ساوه گفت: انفجار مواد محترقه دست ساز جاسازی شده در یک دستگاه خودرو که در یکی از مناطق این شهرستان اتفاق افتاد، باعث قطع پای راننده از ناحیه مچ شد.
کد خبر: ۱۰۳۹۴۴۲
| |
9361 بازدید
انفجار مواد محترقه منجر به قطع پای مرد ساوجی شد

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ «علی اکبر عیسی آبادی» ساعتی پیش در مورد جزئیات این حادثه، افزود: در ساعت۲۱:۲۱ دقیقه امشب با اعلام گزارشی به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ مبنی بر مصدومیت فردی بر اثر انفجار مواد محترقه دست ساز در خودرو بلافاصله تیم‌های امدادی و انتظامی در محل حاضر شدند.

وی افزود: با حضور تیم‌های امدادی و انتظامی در محل مشخص شد که مچ پای راست این فرد ۳۸ ساله در حین ساخت مواد محترقه به دلیل انفجار قطع شده است.

این مقام انتظامی اضافه کرد: فرد مصدوم بلافاصله توسط تیم‌های امدادی به مرکز درمانی منتقل شد.

سرهنگ عیسی آبادی توصیه کرد: والدین نظارت، کنترل و حساسیت لازم را نسبت به فرزندان خود در استفاده از مواد محترقه داشته باشند و چنانچه مورد مشکوکی را مشاهده کردند، بلافاصله با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰تماس بگیرند.

گفتنی است در هفته گذشته نیز جوانی به دلیل انفجار مواد محترقه در منطقه نورعلی بیگ ساوه از ناحیه انگشتان دست دچار حادثه شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت