میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دستگیری کلاهبردار بورسی در بندرعباس

رئیس پلیس فضای تبادل اطلاعات(فتا) هرمزگان از دستگیری فردی که به بهانه سرمایه‌گذاری در بورس به کلاهبرداری در فضای مجازی اقدام کرده بود، خبر داد.
کد خبر: ۱۰۳۹۲۳۴
| |
5075 بازدید
دستگیری کلاهبردار بورسی در بندرعباس

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، سرگرد احسان بهمنی اظهار کرد: پس از مراجعه شخصی به پلیس فتا مبنی بر کلاهبرداری در فضای مجازی به بهانه سرمایه‌گذاری در بورس و دریافت سود تضمینی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

با تحقیقات و بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد شخصی از طریق وب‌سایت دیوار با عنوان دکتر و کارشناس حرفه‌ای بورس فارکس، آگهی تحت عنوان «پول از شما، کار در بورس فارکس با ما، ا» به کلاهبرداری از شهروندان اقدام کرده است.

ماموران پس‌از هماهنگی قضایی و اقدام اطلاعاتی و پلیسی موفق شدند متهم را شناسایی و وی را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کنند.

رئیس پلیس فتای هرمزگان اضافه کرد: متهم در بازجویی اولیه و مواجه شدن با شواهد و مستندات پلیسی به جرم ارتکابی خود مبنی بر کلاهبرداری ۳۰۰میلیون ریالی ازیک خانم اقرار کرد. دلایلی از جمله خوش‌خیالی و اعتماد به آگهی‌های ناشناس و نامعتبر در سایت‌های درج آگهی، وسوسه به دست آوردن سودهای هنگفت و سریع، ناآگاهی از ترفندهای کلاهبرداری اینترنتی، فاش‌سازی مدارک و اطلاعات احراز هویت و همچنین دسترسی غیرمجاز مجرم اینترنتی به حساب مبادلات ارزی کاربران باعث شکل‌گیری این‌گونه جرائم در فضای مجازی می‌شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات