تعداد بازدید : 16221
کد خبر:۱۰۳۷۸۳۵
کد خبر:۱۰۳۷۸۳۵
27980 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ | ۱۳۹۹/۱۲/۲۴
14 March 2021
ته چین؛

روش سیخ زدن کباب کوبیده روی سیخ جوجه کباب

سیخ زدن یا به سیخ کشیدن گوشت کباب کوبیده یکی از تکنیک‌های مهم است که تسلط بر آن امکان تهیه این کباب را فراهم می‌کند. پیش از این روش سیخ کشیدن کباب کوبیده روی سیخ کوبیده را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون روش سیخ زدن کباب کوبیده روی سیخ جوجه کباب که دشوارتر است را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۵
اَه اَه با اون دستای تاتو شده آشپز
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟