ته چین؛

روش سیخ زدن کباب کوبیده روی سیخ جوجه کباب

کد خبر: ۱۰۳۷۸۳۵
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 14 March 2021
تعداد بازدید : 16204
کد خبر: ۱۰۳۷۸۳۵
|
۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 14 March 2021
|
27748 بازدید
|
۱
بازدید 27748
۱
سیخ زدن یا به سیخ کشیدن گوشت کباب کوبیده یکی از تکنیک‌های مهم است که تسلط بر آن امکان تهیه این کباب را فراهم می‌کند. پیش از این روش سیخ کشیدن کباب کوبیده روی سیخ کوبیده را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون روش سیخ زدن کباب کوبیده روی سیخ جوجه کباب که دشوارتر است را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۴
اَه اَه با اون دستای تاتو شده آشپز
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟