تعداد بازدید : 16250
کد خبر:۱۰۳۷۸۳۵
کد خبر:۱۰۳۷۸۳۵
28340 بازدید
نظرات: ۱
ته چین؛

روش سیخ زدن کباب کوبیده روی سیخ جوجه کباب

سیخ زدن یا به سیخ کشیدن گوشت کباب کوبیده یکی از تکنیک‌های مهم است که تسلط بر آن امکان تهیه این کباب را فراهم می‌کند. پیش از این روش سیخ کشیدن کباب کوبیده روی سیخ کوبیده را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون روش سیخ زدن کباب کوبیده روی سیخ جوجه کباب که دشوارتر است را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۴
اَه اَه با اون دستای تاتو شده آشپز
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟