وزارت اطلاعات یک عملیات ترور را خنثی کرد

وزارت اطلاعات از خنثی شدن یک عملیات ترور و مرگ دو تروریست که قصد انجام عملیات در پیرانشهر آذربایجان غربی را داشتند خبر داد.
کد خبر: ۱۰۳۶۷۷۳
|
۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۷ 24 February 2021
|
11220 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، روابط عمومی وزارت اطلاعات اعلام کرد که با همکاری اداره اطلاعات آذربایجان غربی و قرارگاه حمزه سید الشهدا خنثی شدن اقدام تروریستی یک تیم تروریستی که به دنبال ترور بود تحت رصد قرار گرفت و افراد این تیم تروریستی ۲ نفره مسلح وابسته به گروه تروریستی مستقر در اقلیم کردستان در درگیری مسلحانه به هلاکت رسیدند.

این تروریست‌ها که قصد انجام عملیات تروریستی در پیرانشهر را داشتند بعد از ظهر روز گذشته به هلاکت رسیدند که از آن‌ها ۲ قبضه اسلحه کلاشینکف و نارنجک جنگی و مهمات بدست آمده است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت