لژیونر ایرانی کرونا گرفت

رسانه های ترکیه خبر دادند که مجید حسینی مدافع ایرانی تیم ترابزون اسپور ترکیه با ویروس کرونا مبتلا شد.
کد خبر: ۱۰۳۴۹۰۸
| |
15161 بازدید

لژیونر ایرانی کرونا گرفت


به گزارش تابناک؛ تیم فوتبال ترابزون اسپور خود را برای دیدار هفته بیست و ششم سوپرلیگ ترکیه مقابل باشاک شهیر آماده می کند از این رو بازیکنان این تیم برای شرکت در این دیدار تست ویروس کرونا دادند.

اکنون رسانه های ترکیه از مثبت شدن تست کرونای تعدادی از بازیکنان ترابزون اسپور خبر می دهند که در این میان، نام مجید حسینی مدافع ایرانی این تیم نیز در لیست افراد مبتلا دیده می شود.

بنا بر اعلام غیر رسمی چند رسانه کشور ترکیه، اوگورکان چاکر، ارک کاردشلر، آردا آکبولوت، مجید حسینی، سرکان آسان و لوئیس بیکر بازیکنان ترابزون اسپور هستند که به ویروس کرونا مبتلا شده اند.

هنوز وب سایت یا شبکه های اجتماعی ترابزون اسپور از افراد مبتلا به ویروس کرونا نامی نبرده است اما حساب توئیتری این باشگاه از ابتلای ۲ نفر از بازیکنان به همراه یکی از اعضای پرسنل تیم ترابزون خبر داده و اعلام کرده است آنها راهی قرنطینه شده اند. باید تا اعلام رسمی افراد مبتلا به کرونا منتظر ماند.

لژیونر ایرانی کرونا گرفت

 

ورزش سه

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت