کار مسابقات آفرود قزوین به دادگاه کشیده شد

رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین از معرفی به دادگاه برگزار کنندگان مسابقات آفرود که مقدمات تجمع گروه زیادی از شهروندان را فراهم کرده بود خبر داد.
کد خبر: ۱۰۳۴۴۲۱
|
۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۹ 14 February 2021
|
26021 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس از قزوین، علیرضا مهرعلیان، رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین از معرفی به دادگاه برگزار کنندگان مسابقات آفرود که مقدمات تجمع گروه زیادی از شهروندان را فراهم کرده بود خبر داد و افزود: با توجه به وضعیت زرد در شهرستان قزوین، این اقدام، موجبات تهدید سلامت عمومی را فراهم کرد که با خاطیان این امر، اقدام قانونی به عمل آمد.

محمدتقی سلیمانی، کارشناس مسؤول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان قزوین نیز در این خصوص اعلام کرد: به استناد بازرسی و گزارش کارشناسان بهداشت محیط این مرکز، روز ۲۴ بهمن ۹۹ هیأت اتومبیل رانی قزوین به همراه اداره ورزش و جوانان شهرستان، اقدام به برگزاری مسابقات آفرود کشوری با حضور هزاران تماشاگر، بدون اخذ مجوز و هماهنگی با مرکز بهداشت شهرستان کرد که در محل اجرای مسابقات، توجهی به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و عرضه بهداشتی مواد غذایی نشده بود و بر اساس ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی، سلامت عموم مردم را تهدید کردند.

مسؤول بهداشت محیط شهرستان قزوین تصریح کرد: با برگزار کنندگان هر گونه مراسم تجمعی در شرایط همه گیری، که سلامت عمومی را تهدید کند، برابر مقررات برخورد خواهد شد و شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده تخلفات، موضوع را به سامانه ۱۹۰ اعلام کنند.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت