ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اعتراف کنید، یکسال تخفیف محرومیت بگیرید!

کد خبر: ۱۰۳۳۸۴۰
| |
5954 بازدید

از این پس ورزشکارانی که بعد از مثبت شدن نمونه A به تخلفی که انجام داده‌اند اعتراف کنند، با یک سال کاهش محرومیت مواجه خواهند شد.

به گزارش تابناک ورزشی، طبق مصوبه جدید آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ (وادا) که در سال 2021 در اختیار نادوی کشورها قرار گرفته، ورزشکارانی که به استفاده خود از مواد نیروزا اعتراف کنند، می‌توانند از یک سال تخفیف در مجازات مواجه شوند.

درحقیقت وادا در نظر دارد نادوی کشورها برای ورزشکارانی که بعد از تخلف از حرکت خود ابراز ندامت کرده و در این زمینه با ماموران ستاد مبارزه با دوپینگ کشورشان همکاری دارند، این تخفیف مجازات را در نظر بگیرد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟