بازدید 128491
۱

راه های تشخیص عسل طبیعی از تقلبی

کد خبر: ۱۰۳۳۱۶
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۸۹ - ۲۳:۰۶ 09 June 2010
بـازار مناسب عسل ، سبب سودجویی عده ای در عـرضه عسل تقلبی شده است .

دکتر اورنگ عیوض زاده ، متخصص تغذیه گفت : مصرف عسل تقلبی یا غیرطبیعی که از شربت قند یا شکر تهیه می شود ، به علت داشتن قند مصنوعی برای سلامتی افراد بویژه دیابتی ها مضر است .

مدیر عامل کارخانه بسته بندی عسل در طالقان گفت: عمل کریستاله شدن یا شکرک زدن عسل نشانه خالص بودن آن است.

عباسی افزود: عسل طبیعی در دمای کمتر از منهای پنج و بیش از 25 درجه سانتیگراد شکرک هایی به شکل روغن نباتی جامد می زند.

فتاح پور از زنبورداران وفروشندگان عسل در هشتگرد گفت : اگر یک قاشق عسل را در آب سرد هم بزنیم ،چنانچه حل شد عسل تقلبی و در غیر اینصورت نشانه خالص بودن عسل است.

عسل ماده غذایی با ارزش است که به سبب داشتن خواص درمانی ،از دیرباز مورد توجه بشر بوده است.

عسل حاوی انواع ویتامین ها همچون ویتامین AوC, K, B2, B4 ,B6،پروتئین،املاح و آنزیم هاست .

این ماده غذایی در درمان بسیاری از امراض مانند ناراحتی های پوستی از قبیل زخمها و سوختگی ها و بیماری های دستگاه تنفسی و عفونت های ناحیه حلق مفید است.

رسول اکبریان فروشنده عسل در طالقان گفت/ رنگ عسل بسته به گیاهی که زنبور از شهد آن تغذیه می کند ، است .

بطور مثال عسل آویشن تیره و عسل گشنیز شفاف و بیرنگ است .

50 درصد عسل تولید شده در ساوجبلاغ را عسل آویشن تشکیل می دهد.

در این شهرستان بویژه ارتفاعات طالقان ،سالیانه 100 تن عسل از 13 هزار و 800 کلنی زنبور عسل برداشت می شود.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی صنعت غذای ساوجبلاغ با بیان اینکه تنها روش قطعی برای تشخیص عسل خالص و مصنوعی سنجش میزان ساکاروز موجود عسل در آزمایشگاه است ، گفت : میزان ساکاروز در عسل مصنوعی بیش از چهار درصد است.

بهترین شرایط برای نگهداری عسل ،جای خشک و دمای بین 5 تا 25 درجه سانتی گراد است.

عسل را در ظروف شیشه ای و پلاستیکی نگهدارید ، نگهداری عسل در ظروف فلزی سبب عوض شدن طعم و مزه عسل در مدت زمان کوتاهی می شود.
 
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰۶
انتشار یافته: ۱
من يك زنبوردارم وبهترين راه تشخيص عسل قلابي از طبيعي ،همانا قرار دادن عسل در يخچال فريزر مي باشد وعسل بايد شكرك بزند وهرچه قدر ذرات شكرك كوچكتر باشد عسل خالصتر است وعسل طبيعي مثل ذرات روغن جامد مي ماند.ولي بطور كل عسل طبيعي در ايران كم است وتوليد ان مقرون به صرفه نيست وبه علت عدم حمايت سازمانهاي دولتي توليد عسل طبيعي مقرون به صرفه نمي باشدو99/9 % عسلها مصنوعي هستند وفقط عسلهائي طبيعي هستند كه در جنگلها ويا لاي صخره ها پيدا مي شوندواين را هم بگويم كه عسل را كيلوئي 1400 تومان از زنبورداران مي خرند ودر بازار سرعين به مبلغ 9000 تومان كه خودم پرسيدم ويا در دماوند تهران 17000 تومان مي فروشند ودر بسته بندي هاي نا مناسب .بايد فكري به حال زنبورداران كرد.باتشكر
بهترین عسل "عسل کندوهای دامنه سبلان می باشد.
چقدر راجع به راه های تشخیص اون نوشتين ؛
باسلام
از آطلاع رسانی شما متشکرم
يك راه ديگر براي تشخيص بو كردن عسل است . عسل تقلبي بو ندارد
منهای 5 درجه را امتحان نکردم ولی هیج عسلی در دمای 25 شکرک نمی زند اصلا گرما باعث باز شدن شکرک می شود و هر جقدر گرما بیشتر شود عسل روانتر و شفاف تری می شود فکر کنم اشتباهی در تایپ رخ داده باشد
عسل خوانسار بهترین عسل دنیاست
خويشاوندان ما كه در كار پرورش زنبورعسل و تهيه عسل از گلهاي كوهستان بوده يا هستند؛بين عسلهاي شكري ( كه با سهميه هاي دولتي و آزاد تهيه مي شود) و عسلهاي طبيعي قائل به تفاوتهاي زير هستند:
1) عسلهاي طبيعي موجب سوزش گلو نمي شوند.
2) با قراردادن مقدار كمي عسل طبيعي روي كاغذ كاهي ( مثل روزنامه)
شيره عسل به پشت كاغذ درز نمي كند
3) عسل طبيعي هيچگاه شكرك نمي زند.
همين دو راه! اينكه معرفي عسل بود
عسل طبیعی چسبناک نیست و و کمی غلظت آن شبیه آب است اما تمام عسل های درون بازار سفت و چسبناک است که یا اب شکر است و یا زنبورها از آب شکر تغذیه کرده اند
شناخت عسل تقلبی از غیر تقلبی با روش پیشنهادی (حل کردن در اب سرد) غیرممکن است. و همانطور که فرمودید شکرک زدن نشانه غیر تقلبی بودن عسل است.
حتي اگر از جناب آقاي زنبور هم بپرسيد، به شما دروغ خواهد گفت و عسل خالص را به شما معرفي نخواهد كرد.
اين حرفها هم بيخود است. شكرك و تركيب نشدن در آب و امثال آن...
من خودم عسلهاي طبيعي را از كوه مي‌آوردم در هيچ شرايطي شكرك نمي‌زد. هرگز
بفرمایید بالاخره در چه ظرفی عسل را تگهداریم؟؟؟
من یک بیمار دیابتی هستم آیا نقاط فروش امنی وجود دارد برای خرید عسل به آنجا رجوع کنیم ؟ کیلوئی (عسل صاف شده ) چند است و نام تجارتی آن چیست ؟
با سلام لطفا بفرمایید فرق عسل مصنوعی با عسل تقلبی چیست؟
چنانچه زنبور از آب شکر تغذیه کند،عسل این زنبور تقلبی یا مصنوعی یا طبیعی است؟
من خودم از یک زنبور پرسیپدم گفت عسل طبیعی شکرک نمیزند .بنظرتان کدامش باور کنیم
با نام خدا
بهترین عسل عسل گون است این نوع گیاه در دامنه های زاگرس به وفور یافت می شود . در مناطق بختیاری نشین این گیاه زیاد دیده می شود .
1- بوی عسل طبیعی یک بوی خاص است
2-رنگ آن شفاف است
3-اگر با قاشق یا هر چیزی از آن بردارید در صورتی که به صورت کشدار و ادامه دار طولانی باشد قریب به یقین عسل طبیعی است
4- با وجود همه این دلایل متاسفانه اشخاصی هستند که از تلفیق سیب زمینی و ملاس چقندر و چند ماده دیگری فرآورده ای می سازند که کاملا تمام این خاصیتها را دارد . منهای بوی مطبوع عسل .
ضمن اینکه مخارج تهیه عسل طبیعی که عبارتست از نگهداری و پرورش زنبور.اصول بهداشتی دقیق- کارگر ،انتقال فصلی کندوها ،نگهداری گرد گل برای زنبور و عدم گرفتن گرد گل از زنبور با روش سمی کردن ورودی،و......مخارجی است که حداقل فروش هر کیلو عسل در بازار را با احتساب مخارج و احتساب سود 30% به مرز 25 هزارتومان می رساند . پس نتیجه بگیریم که عسلهای موجود در بازار اکثرا با روشهای تمام متقلبانه و یا نیمه متقلبانه ساخته می شود.
وکیل دادگستری
باسلام بنظر اینجانب از انزیم ها که ارزش بالایی دارد نمی توان گذشت بعبارتی ارزش هر عسل به میزان انزیم ان بستگی دارد در مورد عسل هایی که ساکاروز انها زیر 5 میباشد میتوان تیتر انزیم را هم مد نظر گرفت چون ما تیتر انزیم را اعلام میکنیم با تشکر
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی