تعداد بازدید : 44449
کد خبر:۱۰۳۲۸۳۰
کد خبر:۱۰۳۲۸۳۰
52311 بازدید
نظرات: ۴
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ | ۱۳۹۹/۱۱/۲۸
16 February 2021
ته چین؛

دستور پخت گوسفند کامل

پخت گوسفند کامل یا گوسفند شکم پر تکنیک‌های خاص خود را دارد چرا که به واسطه ضخامت گوشت ممکن است گوشت روی گوسفند به اصطلاح روسوز و گوشت داخل گوسفند نپخته باقی بماند. همچنین برای پخت از یک مرینیت استفاده می‌شود که در حین پخت گوسفند، به طعم یافتن گوشت به مرور منتهی می‌شود. دستور پخت گوسفند کبابی شکم پر را با تشریح روش پخت و روش تهیه مرینیت با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۸
دستور پخت استخوان و دور ریزهای گوشت را ندارید؟ لطف کنید.
پاسخ
ناشناس
Netherlands
۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۷
خوبی !!!!!!!گوسفند کامل ؟؟؟؟؟؟ ما نیم کیلو رو رو سفره ببینیم کلاهمون رو میندازیم بالا
پاسخ
ابوالفضل
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۳
با ناشناس 12:۵۷ موافقم
پاسخ
ناصر سهرابی
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۰
سلام جناب جوادی بسیار عالی. منم امروز یه منقل دستساز درست کردم و میخوام کباب بره کامل بزنم‌. فقط اینکه خواستم بدونم اگه بخوام یکی مثل دستگاه منقل شما رو تهیه کنم از کجا میشه تهیه کرد. ممنون میشم اطلاع بدین.
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟