هیچ راهپیمایی مردمی در۲۲بهمن برگزار نمی شود

کد خبر: ۱۰۳۲۶۱۳
|
۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۴ 06 February 2021
|
5787 بازدید

معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران با تاکید بر برگزاری رژه موتوری و خودرویی در ۲۲ بهمن گفت: هیچ گونه راهپیمایی مردمی در روز ۲۲ بهمن برگزار نمی شود.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا گودرزی در جلسه با فرمانداران استان تهران که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد با اشاره به برگزاری یوم الله ۲۲ بهمن، اظهار داشت: طبق دستورالعمل شورای امنیت کشور، ستاد ملی کرونا و ستاد استانی، در یوم الله ۲۲ بهمن فقط رژه موتوری و خودرویی برگزار می شود.

وی افزود: هیچ گونه راهپیمایی مردمی در روز ۲۲ بهمن برگزار نمی شود و به فرمانداران استان تهران تاکید شد تا در اجرای مصوبات جدیت داشته باشند.

وی تاکید کرد: با توجه به افزایش تعداد مبتلایان به کرونا و نگرانی از شیوع پیک جدید به فرمانداران تاکید شد تا مصوبات ستاد کرونا را به دقت اجرا کنند تا از شیوع موج چهارم کرونا جلوگیری شود.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت