میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مهاجم زهردار السدقطر بالاتر از مسی و لواندوفسکی!

کد خبر: ۱۰۳۲۵۹۸
| |
6868 بازدید

مهاجم السد قطر در ماه نخست سال ۲۰۲۱ موفق به زدن ۱۱ گل شده است که این بهترین آمار در سراسر جهان به شمار می آید.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از استاد الدوحه، مرکز بین المللی تاریخ و آمار فوتبال از اسامی بهترین گلزنان فوتبال جهان در ماه نخست سال ۲۰۲۱ خبر داد.

طبق این آمار بغداد بونجاح، مهاجم الجزایری السد قطر به همراه گئورگیوس مهاجم تیم وینلو هلند با زدن ۱۱ گل در ماه نخست ۲۰۲۱ عنوان بهترین گلزنان را به صورت مشترک به دست آوردند. بعد از این دو بازیکن نوبت به آرون سالم مهاجم ۲۴ ساله هاتای اسپور ترکیه می رسد که با زدن ۸ گل در رده سوم جای دارد.

روبرت لواندوفسکی، بهترین بازیکن جهان در سال ۲۰۲۰ با زدن ۷ گل در رده پنجم این فهرست قرار دارد و این درحالی است که کریستیانو رونالدو و ارلینگ هالند در ماه ژانویه تنها موفق به زدن ۴ گل شده اند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات