رد پیشنهاد اولیه ترابزون‌ از سوی مجید حسینی

کد خبر: ۱۰۳۲۳۶۱
| |
6845 بازدید

مجید حسینی پیشنهاد اولیه ترابزون‌اسپور برای تمدید ۲ ساله قراردادش را نپذیرفت.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از روزنامه Fotomac ترکیه، سران باشگاه ترابزون‌اسپور می خواهند موضوع تمدید قرارداد 4 بازیکن خود از جمله مجید حسینی را در مدت زمان کوتاهی نهایی کنند.

قرارداد مجید حسینی با ترابزون‌اسپور تابستان سال جاری میلادی پایان می‌یابد و این باشگاه برای تمدید آن پیشنهاد افزایش دستمزد مدافع ایرانی‌‌اش را ارائه داده است. البته مجید حسینی که با پیشنهاد 6 تیم برای عقد قرارداد در فصل تابستان به عنوان بازیکن آزاد مواجه است شرایط مندرج در پیشنهاد جدید ترابزون‌اسپور را رد کرد. در همین راستا سران این باشگاه مدیر برنامه مجید حسینی را برای برگزاری یک نشست دیگر فرا خواندند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مکانیزم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت