بازدید 12392
۸

بدتر از کرونا، خود شمایید!

کووید - ۱۹ یک مصیبت جهانی بود که روزهای نگران‌کننده و اندوه‌باری برای ساکنان کره زمین رقم زد؛ برخی بیشتر رنج بردند و گروهی کمتر. حکایت این بیماری همه‌گیر در تاریخ نوشته خواهد شد و بشر، دیر یا زود از این پیچ تند هم خواهد گذشت. با این همه اما، مصیبت همزیستی با آدم‌های پلشت و بی‌مقدار، قصه دیگری دارد و انگار خلاصی از دست آن ممکن نیست.
کد خبر: ۱۰۳۲۲۳۰
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۳ 04 February 2021

به گزارش «تابناک» رسول بهروش، روزنامه‌نگار، در یادداشتی در روزنامه همشهری نوشت: «روح همه رفتگان کرونا شاد و خداوند به تمام مبتلایان به این ویروس، تندرستی و سلامتی ببخشد! چه آنان که از عنصر شهرت برخوردارند و هزاران دست برای بهبودی‌شان رو به آسمان بلند می‌شود، چه آنها که بی‌پول و گمنام روی تخت مریضخانه خوابیده‌اند. کووید - ۱۹ یک مصیبت جهانی بود که روزهای نگران‌کننده و اندوه‌باری برای ساکنان کره زمین رقم زد؛ برخی بیشتر رنج بردند و گروهی کمتر. حکایت این بیماری همه‌گیر در تاریخ نوشته خواهد شد و بشر، دیر یا زود از این پیچ تند هم خواهد گذشت. با این همه اما، مصیبت همزیستی با آدم‌های پلشت و بی‌مقدار، قصه دیگری دارد و انگار خلاصی از دست آن ممکن نیست.

خداوکیلی خبر مرگ این و آن را با عطش و عجله، زودتر از خود واقعه منتشر می‌کنید که چه بشود؟ که معلوم شود آدم‌های مطلعی هستید؟ انتظار دارید بقیه تحسین‌تان کنند؟ در مغزتان چه می‌گذرد؟ اگر خبرتان دروغ باشد که طوق ابدی نفرین و لعنت را به گردن انداخته‌اید و اگر راست گفته باشید، در عصر انفجار ارتباطات نهایتا چند دقیقه از سایر منابع جلو هستید. این چند دقیقه در کانون توجه بودن، چقدر می‌ارزد که چنین به آب و آتش می‌زنید؟ چقدر کمبود عاطفی و شخصیتی دارید که برای ترمیم بخشی از آن، به چنین رذالتی متوسل می‌شوید؟ این تقلا برای دیده‌شدن بیش از هر چیز دیگری ناشی از حقارت انسان است؛ کسی که خودش می‌داند لیاقت مطرح شدن در جنبه‌های مثبت و سازنده را ندارد، بنابراین به هر خفتی تن می‌دهد که یک عده، ولو برای چند دقیقه بیشتر دنبالش کنند. برای چنین موجود حقیری، تب و تاب و ناراحتی هزاران همنوع دیگر مهم نیست؛ آن چه اهمیت دارد صرفا این است که سایرین برای مدتی نگاهش کنند و رنج یک انزوای کهنه در او التیام بیابد.

همین جماعت فلان بازیگر پیشکسوت سینما را آن قدر به دروغ کشتند و زنده کردند که آخر عمرش به زبان آمد و گفت: «ببخشید اگر جای شما را تنگ کردم. نگران نباشید، به‌ زودی می‌میرم.» حالا هم نکبت کرونا، ضیافت این زباله‌های دیگرآزار را تکمیل کرده است؛ مشتاقان خبر بد، در سرزمینی که با خشکسالی خوشحالی مواجه است. درس اول انسانیت این است که درد آدم‌ها اسباب تجارت و وقاحت نیست. نفرین بر شما و اعتیاد ترحم‌برانگیزتان به لایک و کامنت.»

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۸
درود بر نگارنده اين متن ..
اگر پيام مرا مي خواند : دست بوسم برادر
ايكاش مرام همان قديمي ها را سرلوحه كنيم .بخدا وضعمان خيلي بهتر از اين خواهد شد
خیلی به فکر مردمی یه مقاله بنویس که چرا هر مسوولی یه حرفی درباره واکسن میزنه؟ چرا فقط وعده میدن و حرف میزنن؟ چرا اینقدر دروغ تحویل مردم میدن؟
مگر جز مرگ دراین کشور چیز دیگری ترویج میشه که انتظار رفتار متفاوتی دارید؟
از آدم می خواهند با موبایلشان ازشان عکس بگیرم. وقتی صادقانه جواب می دهی بدلیل شرایط پاندمی کرونا این کار درست نیست (نه برای من و نه برای شما) بشدت عصبانی و یا ناراحت می شوند. مجبور می شوی دروغی ببافی یا خود را به نشنیدن بزنی و سریع بگذری. 6 بار برای من اتفاق افتاده است.
این رو راست گفتید از دیروز کسانی مرحوم انصاریان را یاد می کنند که اصلا تا ساعت 4 دیروز نمی دانستند فوتبال را با کدام ف می نویسند
آفرین به این متن .....
همان‌ پلشت و بی مقدار که گفتید این انگل ها‌ را به خوبی توصیف می کند. تمام زندگی اینان در کنجکاوی و سرک کشیدن و خاله زنک بازی خلاصه می شود. نه سوادی نه فرهنگی نه شعوری. حیف از هوایی که تنفس می کنند.
بعضی از ادمها برایشان مهم نیست چگونه مطرح کنند خودشان را وبعبارتی برای اینکه ازقافله غقب نمانند فرق نمیکنه این قافله جنبه مثبت داره یا منفی فقط هدف مطرح شدن است الان بسیار اتفاق می افته طرف سرما خورده که اتقاقی است برای همه برای اینکه خودشو مطرح کنه میگه منم بلاخره کرونا گرفتم وچنان با اب وتاب مطرح میکنه وبرای اینکه به مخاطب بقبولاه میگه بجای سه هفته چهار هفته در قرنطینه بودم .
برچسب منتخب
# حادثه سقوط بالگرد رییس جمهور # سید ابراهیم رئیسی # حسین امیر عبداللهیان # انتخابات ریاست جمهوری # انتخابات
وب گردی