صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

راکت اسپیس‌ایکس هنگام فرود دوباره منفجر شد

نمونه اولیه راکت استارشیپ متعلق به شرکت اسپیس‌ایکس هنگام فرود در ایالت تگزاس آمریکا برای بار دوم منفجر شد.
کد خبر: ۱۰۳۱۹۸۴
| |
9757 بازدید

راکت اسپیس‌ایکس هنگام فرود دوباره منفجر شد

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما به نقل از صفحه توئیتری شبکه سی‌ان‌بی‌سی، نمونه اولیه راکت استارشیپ متعلق به شرکت اسپیس‌ایکس هنگام فرود در تگزاس دوباره منفجر شد.

گفتنی است؛ پیشتر نیز، پس از انفجار نمونه اولیه موشک استارشیپ موسوم به "SN ۸" در هنگام فرود، حالا جدیدترین نمونه اولیه این موشک به نام "SN ۹" نیز مشکل آفرین شد.

این موشک آماده شروع به کار در تاسیسات آزمایشی "بوکا چیکا" در تگزاس بود که نگهدارنده آن فرو ریخت؛ اما یک سازه مونتاژ در کنار موشک بود تا از به زمین افتادن موشک جلوگیری کند.

دو ماه قبل نيز، اولین تلاش آزمایشی برای فرود عمودی راکت ماهواره بر اسپیس ایکس Space X در جنوب تگزاس ناموفق بود و این راکت به هنگام تماس با زمین منفجر شد.

اسپیس‌ایکس درصدد است این فضاپیمای جدید را جایگزین موشک‌های «فالکون ۹» و «فالکون هِوی» (Heavy) کند، اما استارشیپ هنوز در مرحله ابتدایی توسعه قرار دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟