سردیس عجیب اسطوره استقلال

منصور پورحیدری اسطوره فقید باشگاه استقلال در ۶ بهمن ماه متولد شده و به همین بهانه در مراسمی از آئین پلاک‌ کوبی و سردیس وی رونمایی شده است.
کد خبر: ۱۰۳۰۴۹۳
|
۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۷ 26 January 2021
|
16474 بازدید

به گزارش تابناک، آیین پلاک‌کوبی خیابان و رونمایی از سردیس منصور پورحیدری، بازیکن و مربی فقید فوتبال ایران و باشگاه استقلال در منطقه یک شهرداری تهران برگزار شد.

در این مراسم که به مناسبت زادروز این اسطوره فقید باشگاه استقلال و به همت حجت نظری عضو هیات مدیره باشگاه استقلال برگزار شد، با حضور خانم دکتر فریده شجاعی و علی و عسل پورحیدری یادگاران منصورخان، خیابانی که محل زندگی مرحوم منصور پورحیدری در آن واقع شده به نام او نامگذاری و از پلاک و سردیس این اسطوره فوتبال ایران که در این خیابان نصب شده است رونمایی شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
الی گشت