دنيزلي گزينه اصلي استيلآذين؛ دنيزلي: در شرايطي نيستم كه بتوانم كار كنم
با تصميم هيات مديره باشگاه استيلآذين مصطفي دنيزلي به عنوان گزينه اصلي سرمربيگري اين تيم انتخاب شد.
به گزارش فارس، جلسه هيات مديره باشگاه استيلآذين شب گذشته براي تصميم گيري درباره گزينه هاي سرمربيگري برگزار شد. در اين نشست اعضاي هيات مديره به حضور مصطفي دنيزلي در استيلآذين راي داده و مصطفي آجورلو مديرعامل باشگاه را مامور مذاكره با اين سرمربي تركيه اي كردند.
باشگاه استيلآذين در حالي سرمربي سابق بشيكتاش تركيه را به عنوان گزينه اصلي سرمربيگري در اين تيم مد نظر دارد كه روز گذشته رسانه هاي تركيه اي از خونريزي مغزي و وخامت حال جسماني دنيزلي خبر داده بودند اما مديران باشگاه ايراني با اطلاع از سلامت سرمربي اسبق پرسپوليس و كذب بودن خبر وخامت حال اين مربي رايزني هاي خود را با دنيزلي آغاز كرده اند.
دنیزلی زیر کاسه و کوزه استیل آذین زد
این در حالی است که نامزد سرمربيگري تيم فوتبال استيل آذين گفت: اكنون در شرايطي نيستم كه بتوانم كار كنم و بايد استراحت داشته باشم.
به گزارش فارس، مصطفي دنيزلي كه در نشست شب گذشته هيات مديره باشگاه استيل آذين به عنوان اصليترين گزينه سرمربيگري معرفي شد، در گفت و گو با تلويزيون NTV spor تركيه اظهار داشت: تلاش ميكنم تا با كمترين خطر، بيماري كنوني را پشت سر بگذارم. در مويرگهاي مغزم تركهايي ديده شده كه البته، چندان جدي نيست. در حال استراحت هستم و به صورت منظم داروهايم را مصرف ميكنم.
وي ادامه داد: در آينده نزديك امكان فعاليت در فوتبال را ندارم. پيشنهادهاي زيادي از ايران دارم؛ اما در شرايط كنوني امكان كار كردن ندارم. بايد 3 تا 5 ماه استراحت كنم.
سرمربي اسبق پرسپوليس و پاس خاطر نشان ساخت: اگر امكان فعاليت داشتم، در بشيكتاش ميماندم و به كارم ادامه مي دادم. بعد از استراحت، نقشه راهم را ترسيم خواهم كرد.
دنيزلي از علاقه به فعاليت در ردههاي پايه باشگاه بشيكتاش گفت و عنوان كرد: ميخواهم جوانان مستعد در تركيه و ساير كشورها را پيدا كرده و پرورش دهم.


