صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برخورد قاطع با قانون‌شكنان با ابزارهاي قانوني

کد خبر: ۱۰۲۹۰۰
| |
2528 بازدید
جانشين فرماندهي ناجا گفت: قانونمند و با استفاده از ابزارهاي قانوني با قاطعيت با قانون‌شكنان در كشور برخورد مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، احمدرضا رادان ظهر امروز در مصاحبه با خبرنگاران در سنندج‌ اظهار داشت: ماموريت نيروي انتظامي تامين امنيت مردم از مرزهاي كشور تا درون شهرهاست و تمام توان خود را در اين راه و در راستاي خدمت به مردم به كار مي‌گيرد.

وي با اشاره به اينكه محورهاي كاري نيروي انتظامي بر اساس وظيفه ذاتي خويش و خواست مردم است، افزود: از اين دو منظر به طور قاطع با هنجارشكنان و متجاوزان به قانون برخورد مي‌شود.
وي اذعان داشت: كساني كه با قانون‌شكني بناي ناامني در كشور را دارند، بايد بدانند كه نيروي انتظامي با استفاده از ابزارها و امكانات قانوني به جديت با آنها برخورد كرده و در اين زمينه با هيچ كس شوخي نداريم.

*انسداد مرزها دستاوردهاي مطلوبي به دنبال داشت

جانشين فرمانده ناجا گفت: نيروي انتظامي در يك برنامه اساسي تمام وضعيت مرزهاي كشور را برآورد كرد و براي جلوگيري از هجمه‌هاي آن سوي مرزها به سمت جمهوري اسلامي، انسداد مرزها و نظارت و كنترل بيشتر بر آنها را پيش‌بيني كرد.

رادان با اشاره به اينكه اولويت ناجا در اين طرح جنوب شرق كشور بود، افزود: ‌در اين مناطق با توجه به حفر كانال، ايجاد برجك‌ها و پاسگاه‌ها و احداث خاكريز، وضعيت مطلوب شده است.
وي خاطرنشان كرد: در حال حاضر در جنوب سيستان و بلوچستان وضعيت نسبت به گذشته بهتر شده اما باز هم جاي كار دارد.

جانشين فرمانده ناجا همچنين به وضعيت و مسائل و مشكلات در مرزهاي كردستان و شمالغرب كشور اشاره كرد و گفت: اين مناطق كه از اولويت‌هاي دوم ناجا در طرح بود، با اقداماتي اساسي از جمله احداث خاكريز، حفر كانال، ايجاد برجك، ديوار بتني، ايجاد پاسگاه و ديده‌باني‌ها وضعيت نسبتا مطلوب شده است.

رادان گفت: وضعيت مرزهاي استان كردستان اگر چه نسبت به گذشته تغيير كرده است اما باز هم براي تحقق وضعيت مطلوب نيازمند پيگيري‌هاي ويژه است.

وي همچنين گفت: استان كردستان از امن‌ترين استان‌هاي كشور است و تحقق اين مهم به بركت خون شهدا و رزمندگي رزمندگان و مسئوليت مسوولان و ولايت‌مداري مردم حاصل شده است.
جانشين فرمانده ناجا تصريح كرد: فتنه‌گران در اوايل انقلاب مي خواستند كه كردستان را از جمهوري اسلامي ايران بگيرند اما مردم مشت محكمي به دهن آنان زدند و براي مقابله با آنان در قالب پيشمرگان كرد مسلمان اسلحه به دست گرفتند.

*در قالب طرح ارتقاي امنيت اجتماعي برخوردها آغاز شده است

رادان در ادامه به اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي توسط نيروي انتظامي اشاره كرد و گفت: اين طرح كه دولت مدتي آن را به عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گذاشته بود، براي اجرايي‌تر شدن به وزارت كشور موكول شده است.

وي يادآور شد: نيروي انتظامي نيز در انجام 21 وظيفه محوله خود هيچ مشكلي ندارد و هر آن كه لازم بدانند، آن را انجام خواهيم داد.

جانشين فرمانده ناجا تصريح كرد: در حال حاضر نيز در قالب اين طرح برخوردها با اراذل و اوباش باقيمانده، مواد فروشان، مزاحمان نواميس، سي‌دي فروشان به عنوان اهداكنندگان ابتذال فرهنگي در جامعه و در كل با جرائم سازمان يافته برخوردها آغاز شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟