میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

همکاری نوکیا و گوگل در ساخت شبکه ۵G

شرکت نوکیا با واحد رایانش ابری گوگل برای ساخت زیرساخت شبکه ۵G و فراهم کردن خدماتی نظیر خرده فروشی هوشمند و تولید اتوماتیک برای مشتریان بیزنسی همکاری می کند.
کد خبر: ۱۰۲۸۱۰۸
| |
5101 بازدید

شرکت نوکیا با واحد رایانش ابری گوگل برای ساخت زیرساخت شبکه ۵G و فراهم کردن خدماتی نظیر خرده فروشی هوشمند و تولید اتوماتیک برای مشتریان بیزنسی همکاری می کند.

به گزارش ایسنا، واحدهای رایانش ابرای غولهای فناوری نظیر مایکروسافت و آمازون هم با فروشندگان مخابرات در آستانه پیاده سازی زیرساخت ۵G متحد شده اند تا بتوانند از این کسب و کار جدیدی که این فناوری جدید ایجاد می کند، سهمی ببرند.

در همکاری میان نوکیا و واحد ابری گوگل، نوکیا تخصص خود در زمینه ۵G را به همراه می آورد و واحد ابری گوگل به عنوان پلتفرمی برای راه اندازی اپلیکیشنها و کمک به مشتریان در ساخت اکوسیستمی از سرویسها عمل خواهد کرد.

بر اساس گزارش رویترز، امول پادکه، مدیرکل واحد ابری گوگل اظهار کرد که زمان دسترس پذیر بودن این خدمات به اپراتورهای مخابراتی بستگی خواهد داشت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت