میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مهلت ثبت نام آزمون دستیاری پزشکی تمدید شد

کد خبر: ۱۰۲۶۷۹۰
| |
10654 بازدید

مهلت ثبت نام چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی تمدید شد و داوطلبان از دوشنبه ۲۲ دی تا پایان روز چهارشنبه ۲۴ دی می توانند در این آزمون ثبت نام کنند.

به گزارش مهر، چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی پنجشنبه ۷ اسفند ۹۹ برگزار می شود.

تاکنون در چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی تعداد ۱۰ هزار و ۵۸۵ نفر ثبت نام کرده اند.

به منظور ارائه تسهیلات به داوطلبانی که تاکنون نسبت به ثبت نام اقدام نکرده اند مهلت ثبت نام چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی تمدید شد و داوطلبان می توانند از دوشنبه ۲۲ دی تا ساعت ۲۴ چهارشنبه ۲۴ دی در این آزمون ثبت نام کنند.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام اینترنتی در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی Sanjeshp.ir درج شده است و داوطلبان باید با پرداخت هزینه ثبت نام به مبلغ ۷۵۰ هزار ریال (۷۵ هزار تومان) و ۶۰۰۰ ریال بابت خدمات پیام کوتاه برای ثبت نام اقدام کنند.

همچنین شرایط عمومی و اختصاصی شرکت در آزمون دستیاری تخصصی پزشکی در دفترچه راهنما اعلام شده و داوطلبان باید با مطالعه کامل دفترچه نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات