بازدید 23580
کد خبر: ۱۰۲۶۴۵
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۸۹ - ۲۱:۲۳ 06 June 2010
گروهي از پژوهشگران آمريکايي کشف کردند که در اثر برخورد حباب هاي موجود در بستني چه اتفاقي رخ مي دهد و نشان دادند که با اين کشف مي توان طعم بستني ها را بهتر کرد.

به گزارش مهر، تاکنون اين نکته که در اثر برخورد ميان حباب هاي بستني چه اتفاق رخ مي دهد به عنوان يک مسئله غيرقابل حل باقي مانده بود.

در حقيقت نيروي حاصل از برخورد اين حبابها بسيار کمتر از آن چيزي است که امکان رصد و بررسي آن وجود داشته باشد.

اکنون گروهي از محققان موسسه تحقيقات بر روي مواد از دانشگاه ملبورن با استفاده از يک ميکروسکوپ نيروي اتمي موفق شدند راز برخورد حباب هاي صابون و بستني را کشف کنند.

ميکروسکوپ اتمي تهيه تصاويري با وضوح تصوير بالا از اجسام چند نانومتري را امکانپذير مي کند.

اين گروه از دانشمندان شامل مهندسان ، رياضيدانان و شيميدانان در اين تحقيقات با استفاده از ميکروسکوپ نيروي اتمي و دستگاه هاي ويژه دستکاري ماده در مقياس نانومتري موفق شدند نيروي ساخته شده از برخورد حباب هاي نانويي را ثبت و اندازه گيري کنند.

براساس گزارش International Business Times ، اين کشف براي درک و بررسي روشي که با آن حبابها به يکديگر برخورد مي کنند نقش مهمي ايفا کرده و به بهبود پايداري و کيفيت محصولاتي چون بستني کمک مي کند.

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
kilid search
برچسب منتخب
کروناویروس جهش تولید مناجات شعبانیه تفاوت متانول با اتانول