صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سودان توافق عادی‌سازی روابط با اسزائیل را امضا کرد

نخست‌وزیر سودان امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، خارطوم رسما "توافقنامه ابراهیم" با ایالات متحده را به منظور عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی به امضا رساند.
کد خبر: ۱۰۲۶۳۷۵
| |
8570 بازدید

سودان توافق عادی‌سازی روابط با اسزائیل را امضا کرد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این توافق در جریان سفر استیون منوچن، وزیر خزانه‌داری آمریکا به خارطوم، پایتخت سودان به امضا رسید.

طرفین همچنین یک یادداشت تفاهم به امضا رساندند که به سودان اجازه می‌دهد وامی از آمریکا به منظور تسویه بدهی یک میلیارد دلاری خود به بانک جهانی دریافت کند.

عبدالله حمدوک، نخست‌وزیر سودان در پیامی توییتری نوشت: آمریکا و سودان توافقنامه ابراهیم را به امضا رساندند. از طرف سودان، وزیر دادگستری و از طرف آمریکا، وزیر خزانه‌داری این توافق را امضا کردند.

وزیر خزانه‌داری آمریکا اوایل امروز برای اولین بار به سودان سفر کرد. در این سفر از منوچن بابت حذف نام سودان از لیست کشور‌های "حامی تروریسم" قدردانی به عمل آمد و آن‌ها همچنین در مورد روابط دوجانبه میان ایالات متحده و سودان در زمینه‌های مالی و سرمایه‌گذاری گفتگو کردند.

در اواسط اوت، آمریکا و امارات و رژیم صهیونیستی "توافقنامه ابراهیم" را به امضا رساندند که ادعا می‌شود بر اهمیت صلح در خاورمیانه بر پایه "درک مشترک و ارتقای گفت‌وگوی بین دینی میان مسیحیان، مسلمانان و یهودیان" تاکید دارد. این اقدام به دنبال تصمیم شماری از کشور‌های عربی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی انجام شد.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات