صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

ادامه محدودیت‌های کرونایی

کد خبر: ۱۰۲۶۲۱۵
| |
9379 بازدید

نیروی انتظامی از جریمه بیش از ۸۵ هزار خودرو در مناطق نارنجی و طرح محدودیت تردد شبانه در روز گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، نیروی انتظامی در تشریح عملکرد خود در اجرای طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا در روز سه شنبه اعلام کرد که در این روز ۵۰۳۱ مأمور خود را برای اجرای این طرح در ۱۹۵۸ نقطه از کشور به کار گرفته است که در نتیجه اقدامات انجام شده، میزان تردد خودروها در سراسر کشور نسبت به تاریخ مشابه سال قبل کاهش ۲ درصدی داشته است.

در روز گذشته ماموران از ۱۰ هزار و ۱۰۸ واحد صنفی بازدید کردند که منجر به صدور ۶۶۳۸ تذکر، ۱۱۷۵صورت جلسه و پلمب ۱۸۱ واحد متخلف شد.

مأموران پلیس به رانندگان ۳۲ هزار و ۴۴ دستگاه خودرو نیز در روز گذشته تذکر لسانی داده و با جلوگیری از سفر ۱۷ هزار و ۲۰۷ دستگاه خودروی سواری، راننده و سرنشینان آنها را به مبداء خود بازگردانده‌اند.

پلیس تعداد خودروهای جریمه شده در طرح محدودیت شبانه در روز گذشته را نیز ۵۶ هزار و ۲۴۳ دستگاه برشمرد و اعلام کرد که ۳۰ هزار و ۱۲۸ دستگاه خودرو نیز در مناطق نارنجی جریمه شده‌اند.

در روز گذشته ۴۷ هزار و ۱۱۲ پیامک تخلفات کرونایی نیز به رانندگان متخلف ارسال شد.

نیروی انتظامی اعلام کرده که محدودیت‌های کرونایی همچنان و تا زمان اعلام ستادملی مقابله با کرونا ادامه خواهد داشت.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات