فدراسيون مي‌خواهد "هرمانتس" را سرمربي كند؛

شمس: كفاشيان و ترابيان آشكارا دروغ مي‌گويند!

شمس ادامه داد: كفاشيان تيم ملي فوتبال را برتر از تيم ملي فوتسال دانسته است. من با قاطعيت مي‌گويم كه تيم من 100 تاي تيم ملي فوتبال را در جيبش مي‌گذارد چرا كه ما در آسيا اول و در دنيا چهارم هستيم اما آنها 61 دنيا و چهارم آسيا هستند. تيم من كاملا سرتر از تيم فوتبال عمل كرده است. از آقاي كفاشيان خواهش مي‌كنم راجع به مسائل خودشان اظهارنظر كنند.
کد خبر: ۱۰۲۴۳۷
|
۱۵ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۸:۱۴ 05 June 2010
|
2721 بازدید
حسين شمس، علي كفاشيان و عباس ترابيان را متهم به دروغ‌گويي كرد.

سرمربي مستعفي تيم ملي فوتسال در مورد علت استعفايش به ايسنا گفت: مدت زيادي است كه فدراسيون براي رفتن من فشار وارد مي‌كند و سناريو‌هاي متعددي مي‌ نويسد. اين سناريو قبل از آغاز جام ملت‌هاي آسيا در ازبكستان شروع شد و تا چند روز پيش نيز ادامه داشت كه در نهايت باعث شد من استعفا دهم چرا كه ديگر تحمل اين شرايط را نداشتم.

شمس افزود: سناريوي اول فدراسيون اين بود كه تيم من در جام ملت‌هاي آسيا قهرمان نشود كه بعد بتوانند با شكست من را بركنار كنند كه اين سناريوي آنها جواب نداد و من تيمم را با اقتدار بار ديگر قهرمان آسيا كردم.

وي ادامه داد: سناريوي دوم آنها كه از مدت‌ها پيش شروع شده بود اذيت و آزار من از طريق حرف‌هاي بازيكنان و مسئولان تيم بود. فدراسيون از خيلي وقت پيش مي‌خواست يك مربي خارجي را به جاي من بياورد و اين موضوع را ديگر همه در تيم مي‌دانستند. متاسفانه من از زبان بازيكنان مي‌شنيدم كه مرتب نام اين مربي خارجي را به زبان مي‌آورند.

شمس با اشاره به اين كه مربي خارجي مورد اشاره بازيكنان "ويكتور هرمانتس" بود، تصريح كرد: ديگر نمي‌توانستم اين فضا را در اردوها و رختكن تحمل كنم چرا كه من آدم احساسي هستم و نمي‌توانم در برابر اين گونه حرف‌ها مقاومت كنم.

حسين شمس با بيان اين كه متاسفانه كفاشيان و ترابيان هر دو آشكارا دروغ مي‌گويند، خاطر نشان كرد: ترابيان مرا تهديد كرده كه اگر مصاحبه كنم و حرفي از وقايع پيش آمده بر زبان بياورم من را از كارهايي كه در فدراسيون انجام مي‌دهم و برنامه‌هايي كه براي تدريس در عربستان و يمن پيش رو دارم منع خواهد كرد، در حالي كه او در مصاحبه‌اش با رسانه‌ها گفته كه گزينه اول ما همچنان شمس است. آخر دروغ تا چه حد!

وي اضافه كرد: كفاشيان هم گفته كه ما براي شمس همه امكانات را فراهم كرده بوديم. ايشان به من بگويد كي و چگونه اين امكانات را براي ما فراهم كرده است؟

شمس افزود: من نمي‌خواستم آبروي كسي را ببرم اما حال كه مي‌بينم دروغ‌هاي زيادي گفته مي‌شود بايد بگويم يكي از دروغ‌هاي كفاشيان اين بود كه پاداش قهرماني تيم ما را تمام و كمال پرداخت كرده است. اما من بايد بگويم كه بازيكنان تيم ما پس از دو ماه تلاش بي‌وقفه و اردوهاي متعدد و قهرمان شدن در آسيا هر كدام تنها 1000 دلار پاداش گرفتند. آخر اين انصاف است كه پاداش تيم ما را ندهند و بعد به رسانه‌ها بگويند كه ما هيچ كم و كسري نگذاشته‌ايم.

شمس ادامه داد: كفاشيان تيم ملي فوتبال را برتر از تيم ملي فوتسال دانسته است. من با قاطعيت مي‌گويم كه تيم من 100 تاي تيم ملي فوتبال را در جيبش مي‌گذارد چرا كه ما در آسيا اول و در دنيا چهارم هستيم اما آنها 61 دنيا و چهارم آسيا هستند. تيم من كاملا سرتر از تيم فوتبال عمل كرده است. از آقاي كفاشيان خواهش مي‌كنم راجع به مسائل خودشان اظهارنظر كنند.

شمس در پايان گفت: بالاخره خدايي وجود دارد كه همه اعمال ما را مي‌بيند اما بعضي‌ها به راحتي و بدون رعايت انصاف هر دروغي كه خواستند مي‌گويند.


ترابيان: ادعاي شمس درست است؛ كار از دست من خارج شد
فدراسيون فوتبال استعفاي "حسين شمس" سرمربي تيم ملي فوتسال را پذيرفت.

عباس ترابيان در گفت‌وگو با ايسنا، در رابطه با پذيرفتن استعفاي حسين شمس سرمربي تيم ملي فوتسال ايران، اظهار كرد: با حسين شمس بسيار صحبت كردم و تا حدي كه مي‌شد تلاش كردم تا او با علي كفاشيان رييس فدراسيون فوتبال جلسه‌اي داشته باشد تا مشكلات حل شود اما وي نپذيرفت. به او گفتم كه به هر حال كفاشيان بزرگتر و رييس فدراسيون است اما شمس نپذيرفت و گفت من از كفاشيان عذرخواهي نمي‌كنم و اين كفاشيان است كه بايد از بنده عذرخواهي كند و در نهايت كار به جايي رسيد كه استعفاي شمس از سوي فدراسيون پذيرفته شد.

وي در پاسخ به اين سوال كه دلايل شمس براي استعفا چه بود، تصريح كرد: بحث‌ها زياد بود و قرار بود مسايل مختلف با صحبت و مذاكره حل شود اما در نهايت شمس موضوع را رسانه‌اي كرد و وقتي هم كه مساله‌اي رسانه‌اي مي‌شود، شكل موضوع فرق مي‌كند. شمس درباره عدم دريافت بخشي از مطالباتش صحبت كرده كه حق دارد اما همه مربياني كه با فدراسيون قرارداد دارند بنابر روند طبيعي كار بخشي از مطالبات‌شان را هنوز دريافت نكرده‌اند. ادعاي شمس در اين‌باره درست است اما اين موضوع شامل مربيان ديگر هم مي‌شود.

ترابيان در رابطه با اين گفته شمس كه صحبت‌هايي با "ويكتور هرمانتس" براي سرمربيگري تيم ملي فوتسال شده است، به ايسنا گفت: بنده مدت زيادي است كه به دليل شرايط كاري‌ام با اين مربي در ارتباطم و هيچ ارتباطي به حضورش در تيم ايران ندارد. خدا را شاهد مي‌گيرم كه تاكنون با هيچ مربي خارجي براي حضور در راس كادر فني تيم فوتسال ايران مذاكره‌اي نداشتم. بنده هنوز معتقدم حسين شمس بايد اولويت فدراسيون براي سرمربيگري تيم ملي فوتسال باشد چرا كه واقعا به كار فني‌ وي اعتقاد زيادي دارم.

رييس كميته فوتسال گفت: در نهايت يكسري حاشيه‌هاي ناخواسته بوجود آمد و كار را به اينجا رساند؛ بنده تا جايي كه مي‌توانستم در اين زمينه ورود كردم و از اين پس هم سياستم به گونه‌اي خواهد بود تا شمس و ديگر اعضاي كادر فني تيم فوتسال به تيم ملي بازگردانده شوند و كارشان را ادامه دهند. در هر حال بيش از اين هم نمي‌توانم به اين بحث ورود پيدا كنم و كار از دستم خارج است.


بازیکنان شاخص تیم ملی فوتسال ایران با کفاشیان دیدار می‌کنند
پس از اتفاقاتی که در حاشیه مسابقات فوتسال قهرمانی آسیا رقم خورد و کناره گیری حسین شمس از سرمربیگری تیم ملی فوتسال، تعدادی از بازیکنان این تیم فردا در نشستی با علی کفاشیان شرکت خواهند کرد.

به گزارش مهر، تیم ملی فوتسال ایران گرچه عنوان نخست یازدهمین دوره مسابقات فوتسال قهرمانی آسیا را بدست آورد اما در جریان این مسابقات ظاهرا با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو بوده است که سرانجام کناره گیری حسین شمس را از جمع ملی پوشان به دنبال داشت.

به گفته حسین شمس، بازیکنانی که از شرایط خود در این تیم رضایت نداشتند، در جریان مسابقات تاشکند بارها اعتراض خود را نسبت به نحوه پرداخت پاداش‌ها، امکانات موجود در اردو و ... ابراز داشته بودند. در جریان این سفر ترابیان به بازیکنان وعده می دهد در بازگشت به تهران خواسته‌های آنها را با علی کفاشیان درمیان بگذارد.

در همین راستا نشستی روز یکشنبه با حضور علی کفاشیان، عباس ترابیان و برخی از بازیکنان شاخص تیم ملی فوتسال همچون محمد طاهری، محمد کشاورز، مصطفی نظری و ... برگزار می شود تا این بازیکنان خواسته‌ها و دغدغه‌های خود و دیگر بازیکنان را با رئیس فدراسیون فوتبال در میان بگذارند.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت
آخرین اخبار