گریم ابراهیم یزدی و ویلیام سالیوان در سریال جدید

گریم ابراهیم یزدی و ویلیام سالیوان -آخرین سفیر آمریکا در ایران- در آستانه پخش سریال «روزهای ابدی» رونمایی شد.
کد خبر: ۱۰۲۴۱۲۸
| |
12967 بازدید


به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، سریال تلویزیونی «روزهای ابدی» به کارگردانی جواد شمقدری و تهیه‌کنندگی محسن علی‌اکبری ۸ دی‌ماه از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود.

در این مجموعه روزهای پرالتهاب اوایل انقلاب اسلامی به نمایش درآمده است. در بخشی از این مجموعه به صبح روز ۲۵ بهمن سال ۱۳۵۷ اشاره دارد که چریک‌های فدایی خلق ایران به سفارت آمریکا حمله کردند و سفارت از کنترل دیپلمات‌های آمریکایی خارج شد.

گریم ابراهیم یزدی و ویلیام سالیوان در سریال جدید تلویزیون

برای ایفای نقش «ابراهیم یزدی» وزیر امور خارجه وقت تلاش شده تا از چهره‌ای که نزدیک به چهره ابراهیم یزدی است، استفاده شود که در نهایت برای این نقش «حسین اطهمی» انتخاب شده است.

مجموعه تلویزیونی «روزهای ابدی» که به سفارش سیمافیلم تولید شده، تلاش دارد تا با روایت ۹ ماه از روزهای ابتدایی انقلاب، تاریخ معاصر کشور را به تصویر بکشد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت