پروازهای بین المللی در عربستان متوقف شد

کد خبر: ۱۰۲۲۷۸۹
| |
9472 بازدید

عربستان سعودی در پی نگرانی از شیوع نوع جدید بسیار مسری تر ویروس کرونا، پروازهای بین المللی را متوقف کرد و مرزهای خود را به مدت یک هفته بست.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری SPA عربستان سعودی اعلام کرد این کشور با توجه به ماهیت شیوع ویروس کرونا ممکن است توقف پروازها را به مدت یک هفته دیگر تمدید کند.

تصمیم عربستان سعودی در پی هشدار انگلیس نسبت به از کنترل خارج شدن شیوع نوع جدیدی از ویروس کرونا گرفته شد. این هشدار باعث شد فرانسه، آلمان و سایر کشورها پروازها از انگلیس را معلق کنند. شرکت هواپیمایی ایر عربیا مستقر در امارات متحده عربی هم اعلام کرد پروازها از مراکش به انگلیس را تا اطلاع ثانوی متوقف می کند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، عربستان سعودی که حدود ۳۶۱ هزار مورد ابتلا و ۶۱۲۲ مورد مرگ را گزارش کرده است، در حال رفع قرنطینه وضع شده از ماه مه بود. مقامات سعودی از آن زمان محدودیتهای جدیدی وضع نکرده بودند و این کشور تاکنون از موج جدید ابتلا مصون مانده بود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت