میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حمله به یک کاروان لجستیکی آمریکا در عراق

منبعی در عراق از آسیب دیدن یک کاروان نظامی لجستیکی آمریکا در نزدیک شهر بغداد خبر داد.
کد خبر: ۱۰۲۱۸۴۶
| |
11815 بازدید
حمله به یک کاروان لجستیکی آمریکا در عراق
به گزارش تابناک به نقل از فارس، یک کاروان نظامی لجستیکی حین عبور از منطقه‌ای نزدیک به شهر بغداد، پایتخت عراق دچار آسیب شد.

کانال خبری «صابرین» عراق چهارشنبه گزارش داد که این کاروان به هنگام عبور از این منطقه آسیب دیده است.

ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا هنوز به این خبر واکنش نشان نداده و از مبدأ و مقصد کاروان لجستیکی نیز خبری منتشر نشده است. شبکه المیادین لبنان گزارش داد که گروه موسوم به «قاصم الجبارین» مسئولیت این حمله را برعهده گرفته است.

نیرو‌های آمریکایی امروز در پایگاه سوم «التوحید» واقع در منطقه سبز بغداد تمرین نظامی برگزار کردند و آژیر‌های هشدار شلیک راکت و موشک را به به صدا درآوردند.

نیرو‌های آمریکا این هفته بدون اطلاع دولت عراق تجهیزات نظامی جدیدی از جمله سکو‌های موشک در پایگاه هوایی عین الأسد واقع در غرب این کشور مستقر کرده‌اند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات