ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

خبر جدید برای سهامداران وپارس

مدیرعامل بورس تهران در هفته گذشته بود که اعلام کرد اگر شرایط مهیا باشد، این هفته شاهد عرضه اولیه اپال خواهیم بود. همین خبر کافی بود تا امروز ۲۲ آذر ۹۹ نماد وپارس با صف خرید سنگین مواجه شود.
کد خبر: ۱۰۲۰۸۶۴
| |
9866 بازدید
به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، ۲۰ آذرماه ۹۹ بود که علی صحرائی مدیرعامل بورس تهران از عرضه اولیه احتمالی سهام شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس خبر داد و گفت: هفته آینده ما شرکت اُپال کانیک را در دست پذیرش داریم که اگر شرایط بازار خوب باشد برای کشف قیمت عرضه خواهد شد.

از آنجا که شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس از زیرمجموعه‌های بانک پارسیان محسوب می‌شود، امروز مورخه ۲۲ آذر ۹۹ با آغاز معاملات، سهام بانک پارسیان با نماد وپارس با استقبال سهامداران و صف خرید سنگینی رو به رو شد.

همچنین در معاملات وپارس امروز شاهد بروز تخلفاتی نیز بودیم که به همین علت طی اطلاعیه‌ای که از سوی عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران حدود یک ساعت پیش منتشر شد، اعلام شد:

"به اطلاع می‌رساند، بخشی از معاملات انجام شده در نماد معاملاتی بانک پارسیان (وپارس) به دلایل نظارتی در روز جاری شنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۹/۲۲ تایید نگردید".
وپارس
 
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار