صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

محدودیت تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ در تهران ادامه دارد

کد خبر: ۱۰۱۹۷۲۸
| |
14091 بازدید

معاون هماهنگ کننده پلیس راهور تهران بزرگ به شهروندان یادآوری کرد که محدودیت تردد از ساعت ۲۱ تا چهار بامداد در شهر تهران همچنان اعمال می‌شود.

به گزارش ایسنا، سرهنگ جهانشاه بهرام آبادی درباره تاثیر پایان برخی از محدودیت‌ها بر ترافیک تهران گفت: از روز شنبه ما شاهد افزایش حجم سفرهای درون شهری در سطح معابر شهر تهران بودیم که درمواردی هم منجر به افزایش ترافیک شده بود که بخشی از این موضوع هم مربوط به بارندگی ها و کاهش سرعت در معابر بود.

وی با بیان اینکه محدودیت های تردد از ساعت ۲۱ تا چهار بامداد لغو نشده و همچنان پابرجاست، گفت: بعضی از شهروندان تصور می‌کنند که محدودیت های تردد در این ساعات لغو شده در حالی که این روند ادامه دارد و باید رعایت کنند. در غیر اینصورت از سوی ماموران پلیس جریمه خواهند شد.

معاون هماهنگ کننده پلیس راهور تهران بزرگ نسبت به مخدوش کردن پلاک در ساعات ممنوعه تردد نیز هشدار داد وگفت: رانندگانی که اقدام به مخدوش کردن پلاک خودروی شان کنند علاوه بر اینکه مرتکب تخلف شده اند، مجرم نیز هستند و به دادسرا معرفی خواهند شد. پلیس نیز با حساسیت ویژه بر مخدوش کردن پلاک و نیز هرگونه تغییر در ارقام پلاک خودرو نظارت دارد.

بهرام آبادی در پایان از مردم خواست که از انجام ترددهای غیرضروری در سطح شهر خودداری کنند.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات