ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

جریمه بدهکاران آزادراهی مشخص شد

کد خبر: ۱۰۱۹۲۰۳
| |
6643 بازدید

بر اساس لایحه بودجه سال آینده جریمه رانندگانی که عوارض مصوب در شبکه آزادراهی را پرداخت نکنند ۲۰ درصد مازاد بر نرخ مصوب بوده و هر ماه به جرایم آن‌ها درصد دیگری اضافه خواهد شد.

به گزارش ایسنا، بر اساس بند «هـ» ماده واحده بودجه پیشنهادی سال آینده دولت به مجلس، جریمه پرداخت نکردن عوارض مصوب آزادراه‌ها مشخص شد.

بر این اساس پرداخت عوارض مصوب در شبکه آزادراهی پس از هفت روز از زمان تردد در آزادراه‌ها، مشمول جریمه غیرقابل بخشودگی معادل ۲۰ درصد مازاد بر عوارض مصوب در آزادراه مربوطه است. همچنین در صورت تاخیر بیش از یک ماه در پرداخت، علاوه بر اصل عوارض و جریمه مذکور، مشمول جریمه‌ای معادل ۲ درصد مجموع نرخ عوارض مصوب و جریمه ۲۰ درصدی به ازای هر ماه تاخیر می‌شود.

البته در این بند از لایحه بودجه سال آینده اشاره ای به عوارض الکترونیکی یا غیرالکترونیکی نشده و مشخص نیست که این جرایم آیا مشمول آزادراه‌های الکترونیکی است یا خیر.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟