قیمت واکسن آنفلوآنزا ۱۹۲هزار تومان

کد خبر: ۱۰۱۸۷۱۵
| |
8013 بازدید
|
۱

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به واردات واکسن آنفلوآنزا با ارز نیمایی، قیمت آن برای مصرف کننده را ۱۹۲ هزار تومان اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر حیدر محمدی درباره قیمت واکسن آنفلوآنزا که به تازگی وارد کشور شده و در اختیار داروخانه های منتخب قرار گرفته است، گفت: با توجه به اینکه این محموله جدید واکسن آنفلوآنزا با ارز نیمایی وارد شده است، قیمت آن برای مصرف کننده، ۱۹۲ هزار تومان خواهد بود.

وی با بیان اینکه افراد می توانند با مراجعه به داروخانه و فقط با کارت ملی و ثبت کد ملی در سامانه تی تک این واکسن را از داروخانه های منتخب دریافت کنند، افزود: این واکسن در داروخانه های منتخب سراسر کشور توزیع می شود.

به گفته وی، واکسن آنفلوآنزا در تهران نیز در داروخانه‌های منتخب ۱۳ آبان، ۲۹ فروردین، ۲۲ بهمن، ایثار، شهید کاظمی، هلال احمر مرکزی و شماره ۲ و هلال احمر شهرری موجود است.

محمدی درباره نحوه توزیع واکسن آنفلوآنزا در سایر استانها نیز گفت: این واکسن در سایر استان های کشور در داروخانه های منتخب دولتی توزیع می شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۲
نوشدارو پس از مرگ سهرابه. البته تردید هم مهم نیست چون خود واکسن آنفولانزا بدن را چند روز اول پس از تزریق به شدت ضعیف میکند
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت