صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افراد ناشناس زني را در مشهد کشتند

کد خبر: ۱۰۱۷۹۷
| |
4279 بازدید

افراد ناشناس با ورود به منزل زن ميانسالي در مشهد او را به قتل رساندند.

به گزارش خراسان، شب دوشنبه شهروندان در تماس با مرکز فوريت هاي پليسي ۱۱۰ از مرگ يک زن در منزل مسکوني اش واقع در خيابان مسلم شمالي خبر دادند.ماموران کلانتري خواجه ربيع در پي اين تماس تلفني بلافاصله به محل اعلام شده عزيمت کردند و با حفظ صحنه جرم مراتب را به قاضي علي اکبر صفائيان بازپرس شعبه قتل مشهد اطلاع دادند.

با حضور مقام قضايي و کارآگاهان شعبه جنايي آگاهي خراسان رضوي در محل کشف جسد، تحقيقات دراين باره آغاز شد.جسد مربوط به زني حدود ۵۰ ساله بود که با بسته شدن رشته نواري از يک پارچه به دور گردنش خفه شده بود.

بررسي هاي قضايي و پليسي بيان گر آن بود که افراد ناشناس با ورود به منزل اين زن او را به قتل رسانده اند.اين در حالي بود که پزشک قانوني ساعت مرگ وي را حدود ۲ بعدازظهر يکشنبه اعلام کرد.

اين گزارش حاکي است با شناسايي هويت اين جسد، خانواده وي مدعي شدند برخي از اموال مقتول از منزل وي سرقت شده است. به دستور مقام قضايي جسد براي انجام معاينات دقيق تر به پزشکي قانوني حمل شد و تحقيقات کارآگاهان با فرضيه سرقت براي شناسايي و دستگيري عاملان جنايت آغاز شد.
آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان را در تابناک اجتماعی بخوانید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟