تعداد بازدید : 15856
کد خبر:۱۰۱۷۸۴۹
کد خبر:۱۰۱۷۸۴۹
23571 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ | ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
12 December 2020
ته چین؛

طرز تهیه خورش خلال بادام

خورش خلال بادام یکی از غذاهای کرمانشاهی بسیار خوش طعم است. دستورپخت این خورش مقوی را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
خیلی دلت خوشه تابی
قیمت بادام و مغر بادام را می دونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟