كشف 34 كيلو طلاي تقلبي از اعضاي يك باند

کد خبر: ۱۰۱۷۸۴
| |
2499 بازدید
درپي متلاشي شدن باند تهيه و توزيع طلاي تقلبي،‌ 34 كيلو انواع طلاي تقلبي كشف و ضبط شد.

به گزارش «جام‌جم»، از چندي پيش ماموران انتظامي شهرستان خوي (آذربايجان غربي) با شكايت‌هاي مردمي متوجه شدند، هر روز مقاديري طلاي قلابي به مردم فروخته مي‌شود.

با افزايش شكايت‌ها، يك تيم ويژه از ماموران تحقيق در اين زمينه را آغاز كردند و با سرنخ‌هايي كه در اين ارتباط به دست آمد، مشخص شد اعضاي يك باند به صورت گسترده طلاي تقلبي مي‌فروشند.

با جمع‌بندي اطلاعات و سرنخ‌هاي بعدي، سرانجام اعضاي اين شبكه و مخفيگاه آنها در يكي از محله‌هاي شهرستان خوي شناسايي شد.

با گزارش موضوع به مرجع قضايي، دستور قضايي در اين ارتباط صادر شد و ماموران با ورود به مخفيگاه اعضاي باند، آنها را دستگير و 34 كيلو انواع طلاي قلابي و مقادير قابل‌توجهي سيگار قاچاق را كه در اين محل انبار شده بود، كشف و ضبط كردند.

با تحقيق از متهمان و اعتراف آنها به ساخت و عرضه طلاي تقلبي، دستور قضايي در اين ارتباط صادر شد. متهمان با صدور قرار قانوني روانه زندان شدند.
آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان را در تابناک اجتماعی بخوانید.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟
آخرین اخبار