تعداد بازدید : 2670
کد خبر:۱۰۱۷۷۱۲
کد خبر:۱۰۱۷۷۱۲
9960 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه ترشی انبه و زغال اخته

تُرشی یکی از چاشنی‌ها به ویژه در آشپزی خاورمیانه و بالکان است. ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت تره‌بار است که خوراکی مورد نظر را درون محلول آب نمک یا سرکه با پی‌اچ پایین و دارای حالت اسیدی قرار می‌دهند. اگر ماده خوراکی خود دارای آب کافی باشد، تنها افزودن نمک برای ساختن ترشی بس است. پیش از این، طرز تهیه چند ترشی را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون نوبت تهیه ترشی انبه و ترشی زغال اخته است. آموزش ترشی انبه وترشی زغال اخته دونوع ترشی خوشمزه و پرطرفدار از مامان تی وی (پروانه جوادی)
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟