کنایه تند محمدعلی ابطحی به رئیس صداوسیما
محمد علی ابطحی به ادعای رئیس صداوسیما در مورد اینکه این سازمان در رأس اعتماد مردم قرار دارد واکنش نشان داد.
کد خبر: ۱۰۱۷۱۰۴
| | 36251 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، رئیس سازمان صداوسیما بر اساس نظرسنجیهایی مدعی شد که این رسانه در رأس اعتماد مردم قرار دارد. علی عسگری البته اشارهای به جزئیات این نظرسنجیها نکرد.
علی عسکری با بیان اینکه با وجود همه هجمه فرهنگی و عملیات روانی دشمنان، صداوسیما در رأس اعتماد مردم قرار دارد، گفت: آخرین نظرسنجیها نشان میدهد که رسانه ملی جایگاه ویژهای میان مردم هم از منظر اعتماد عمومی و هم میزان مراجعه و علاقهمندی دارد.
بر همین اساس، سید محمد علی ابطحی، فعال سیاسی اصلاح طلب، در توئیتی نوشت: : «اینکه آقای علی عسکری گفته اند صدا و سیما در راس اعتماد مردم است، مهم نیست. نگران اینم ایشان باور کرده باشد حرف خودش را.»
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




