صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

توضیح پلیس درباره مرگ‌آفرینی نوعی استامینوفن

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و ارتباطات نیروی انتظامی درباره مطالب منتشر شده در شبکه‌های مجازی با نام سرهنگ مصطفی دبیری از ناجا درباره مرگ‌آفرینی یک نوع قرص استامینوفن توضیح داد.
کد خبر: ۱۰۱۶۸۶۳
| |
15165 بازدید
توضیح پلیس درباره مرگ‌آفرینی نوعی استامینوفن

به گزارش تابناک به نقل از پایگاه خبری پلیس، اخیرا مطلبی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی در حال انتشار است که می‌گوید: «هموطنان گرامی! طبق اطلاعیه بیمارستان الزهرا تهران، قرص استامینوفن جدیدی وارد بازار شده که در زیر آن به صورت ریز نوشته شده "دگلوفین" یا "باکلوفن"به هیچ وجه، استفاده نکنید که ظرف مدت ۷۲ ساعت صد درصد سبب "مرگ" می‌شود. لطفأ اطلاع‌رسانی کنید. خواهشا کپی کنید تا همه در جریان باشند. رفع خطر احتمالی واجب شرعی و اخلاقی است. لطفأ اطلاع‌رسانی کنید. به نظر می‌رسد این قرص سمی و ... فقط زود بفرستید، توی هر گروهی که هستید، هرکه برات مهمه اینو براش بفرست، سرهنگ مصطفی دبیری».

سرهنگ سید احمد خسروی رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و ارتباطات ناجا - ضمن تکذیب این خبر و با توصیه به مردم در عدم توجه به شایعات اعلام کرد: اقدامات لازم برای بررسی و شناسایی عامل یا عوامل انتشار این اخبار کذب در دستور کار است و با انتشاردهندگان مطالب کذب در فضای مجازی برخورد می‌شود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار