رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

همراهی مردم و اصناف در اجرای تصمیمات ستاد کرونا

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: مردم و اصناف طی دو روز گذشته در اجرای تصمیمات ستاد کرونا همراه بودند.
کد خبر: ۱۰۱۶۷۰۵
| |
7167 بازدید
همراهی مردم و اصناف در اجرای تصمیمات ستاد کرونا
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، محمد حسین صومی در یکشنبه شب در گفت‌وگوی خبری با بیان اینکه اعمال محدودیت هوشمند با کاهش بیماری، بستری‌ها و فوتی‌ها همراه خواهد شد، اظهار کرد: ارزیابی‌ام از اعمال این محدودیت‌ها به عنوان عضوی از ستاد کرونا، مثبت است.

وی افزود: از همراهی شهروندان، هم‌استانی‌ها و صنوف در طول دو روز گذشته قدردانی می‌کنم، ارزیابی‌های شب گذشته از اعمال محدودیت‌ها قابل قبول بود.

صومی خاطرنشان کرد: همراهی و همکاری مردم نشان داد که واقعا مردم استان می‌خواهند وضعیت استان از وضعیت قرمز و نارنجی به سمت وضعیت زرد و سفید پیش برود.

به گزارش ایسنا، وی در خاتمه گفت: ادامه همکاری‌ها با این روند، سبب خروج از وضعیت قرمز و کاهش تعداد فوتی‌ها خواهد شد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار