میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
رییس کل دادگستری استان تهران اعلام کرد

مجتمع قضایی ویژه دعاوی‌تجاری در تهران افتتاح می‌شود

رییس کل دادگستری استان تهران از افتتاح «مجتمع قضایی تخصصی رسیدگی به دعاوی تجاری» در دادگستری تهران، در اجرای دستور ریاست قوه قضاییه خبر داد.
کد خبر: ۱۰۱۵۳۸۱
| |
5955 بازدید

مجتمع قضایی ویژه دعاوی‌تجاری در تهران افتتاح می‌شود

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان تهران، محمدجواد حشمتی مهذب رییس کل دادگستری استان تهران اظهار کرد: مطابق دستور ریاست قوه قضاییه مجتمع قضایی ویژه رسیدگی به دعاوی تجاری افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

وی افزود: مطابق دستور ریاست قوه قضاییه مبنی بر لزوم تخصصی شدن رسیدگی به دعاوی و همچنین لزوم حفظ و ارتقاء سطح امنیت اقتصادی جامعه و کاهش آسیب‌های اجتماعی مجتمع قضایی ویژه رسیدگی به دعاوی تجاری افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

رییس کل دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: در این مجتمع قضایی با توجه به اهمیت آن سعی بر این است از بهترین قضات و کارکنان اداری استفاده شود تا ضمن دستیابی به اهداف مورد نظر، زمینه اتقان آرا و رسیدگی دقیق به دعاوی و همچنین برخورد قاطع با متخلفین صورت پذیرد.

حشمتی افزود: این مجتمع با سه شعبه افتتاح می‌شود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت