ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سهام آسیا اقیانوسیه افت کردند

سهام آسیا اقیانوسیه در حالی افت کردند که صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی رشد اقتصادی این منطقه را کاهش داد.
کد خبر: ۱۰۱۰۵۳۰
| |
4578 بازدید

سهام آسیا اقیانوسیه در حالی افت کردند که صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی رشد اقتصادی این منطقه را کاهش داد.

به گزارش مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، روز پنجشنبه سهام آسیا اقیانوسیه در حالی افت کردند که صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی رشد اقتصادی این منطقه را کاهش داد.

صندوق بین‌المللی پول عصر چهارشنبه اعلام کرد پیش‌بینی خود از اقتصاد آسیا را اصلاح کرده و کاهش داده است. به این ترتیب طبق این پیش‌بینی جدید اقتصاد آسیا ۲.۲ درصد در سال ۲۰۲۰ آب می‌رود که این بدترین وضعیت اقتصاد این منطقه در طول تاریخ خواهد بود.

گسترده‌ترین شاخص سهام آسیا اقیانوسیه ام‌اس‌سی‌آی در خارج از ژاپن با افتی ۰.۵۶ درصدی روبرو شد در حالی که نیکی ژاپن ۰.۷۸ درصد پایین آمد.

در بازار چین، کامپوزیت شانگهای ۰.۷۱ درصد افت کرد و هانگ‌سنگ در هنگ‌کنگ با افت اندک ۰.۰۷ درصدی روبرو شد.

ای‌اس‌اکس استرالیا ۰.۵۴ درصد افت کرد در حالی که کوسپی کره‌جنوبی ۰.۷۱ درصد از ارزش خود را از دست داد.

در بازار ارز، دلار توانست ۰.۲۵ درصد در مقابل یوآن چین و ۰.۱۷ درصد در مقابل ین ژاپن تقویت شود و به ترتیب به نرخ برابری ۶.۶۶۱ واحد و ۱۰۵.۷۴ واحد برسد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟