وام 150 میلیون ریالی برای اشتغالزایی
صندوق مهر امام رضا (ع) امسال 200هزار فرصت شغلی ایجاد می کند .
به گزارش واحد مرکزی خبر ، مدیـر عـامل صندوق مهر امام رضا (ع) در گردهمایی مدیران این صندوق در استان اصفهـان گفت: دولت امسال به ایجاد یک میلیون و 100هزار فرصت شغلی متعهد شده که ازاین تعداد ، 200 هزار شغل را صندوق مهر امام رضا بر عهده گرفته است .
سیدمحمد کریمی افزود: همه مقدمات اجرایی شدن این طرح فراهم و توجیه نیروها در استانها آغاز شده است و همایشی هم در همین زمینه در تهران برگزار می شود .
وی میزان اعتبار مصوب امسال این صندوق را 6 هزار و 500 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود : از این میزان ، دولت 4هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار را بـه مجلس شـورای اسلامی پیشنهـاد داده بود که با نظر نمایندگان ، این بودجه افزایش یافت .
مدیر عامل صندوق مهر امام رضا (ع) گـرایش به مشاغل خرد و خـانگی را تفـاوت تعهدات این صندوق با بخش های دیگر بیان کرد و گفت : در اجـرای مصوبـه مجلس و حمـایت از مشاغل خرد ، 20 درصد از تعهدات صندوق مهر امام رضا (ع) در این زمینه است .
کریمی افزود: 150میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی ، امسال بـرای مشاغل خرد و 100میلیون ریال برای کارفرمایان و کارآفرینان اختصاص یافته است .
وی با اشاره به اینکه تاکنون 70 درصد مراکز استانها برای اجرای طرح تفویض اختیار صندوق مهر امام رضا (ع) به شهرستان ها اعلام آماد گی کرده اند گفت : امسال با توجه به آموزشهای ارائه شده ، اختیار زیـادی بـه مدیـران استانی بـراساس ظـرفیت آنهـا داده می شود تا فرآیند پرداخت وام به 45 روز تا یک ماه برسد .


