میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شاخص‌های سهام آسیا اقیانوسیه افت کردند

سهام آسیا-اقیانوسیه پس از این که بانک مرکزی چین اعلام کرد نرخ بهره یک ساله و ۵ ساله خود را تغییر نمی‌دهد، افت کردند.
کد خبر: ۱۰۱۰۰۳۵
| |
3506 بازدید

سهام آسیا-اقیانوسیه پس از این که بانک مرکزی چین اعلام کرد نرخ بهره یک ساله و ۵ ساله خود را تغییر نمی‌دهد، افت کردند.

به گزارش مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، روز سه‌شنبه پس از اینکه بانک مرکزی چین اعلام کرد نرخ بهره یک ساله و ۵ ساله خود را تغییر نمی‌دهد سهام آسیا اقیانوسیه افت کردند.

گسترده‌ترین شاخص سهام آسیا اقیانوسیه ام‌اس‌سی‌آی در خارج از ژاپن با افتی ۰.۲۵ درصدی روبرو شد در حالی که نیکی ژاپن ۰.۳۲ درصد پایین آمد.

در بازار چین کامپوزیت شانگهای ۰.۲۲ درصد افت کرد در حالی که هانگ‌سنگ در هنگ‌کنگ ۰.۱۱ درصد از ارزش خود را از دست داد.

ای‌اس‌اکس استرالیا ۰.۶۵ درصد و کوسپی کره‌جنوبی ۰.۷۳ درصد افت کردند.

در بازار ارز، یوآن چین توانست نرخ برابری خود با دلار را تا ۶.۶۸۴۵ واحد تقویت کند. اما ین ژاپن ۰.۱۱ درصد در مقابل دلار تضعیف شد و به نرخ برابری ۱۰۵.۵۴ واحد رسید.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت